یخساز صنعتی

بشر از دیر باز برای نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آن به برودت و سرما محتاج بوده است.در گذشته این نیاز توسط یخچال های طبیعی و سردآب ها تامین می شد که با پیشرفت تکنولوژی و بوجود آمدن انقلاب صنعتی این نیاز نیز مورد توجه صنعت کاران قرار گرفت و باعث شد اولین دستگاه های یخساز ساخته شوند.اولین دستگاه یخساز تویط فیزیکدان آمریکایی جان گوری در سال 1851ساخته شد که البته همانطور که انتظار می رود هیچ شباهتی به یخساز های امروزی نداشت.

اولین یخساز ساخته شده توسط فلوریدیان جان گوری
اولین یخساز ساخته شده توسط فلوریدیان جان گوری

اما همانطور که در دیگر صنایع انسان به دنبال پیشرفت بود صنعت یخساز ها نیز وارد پروسه جدیدی شد با ساخت کارخانه های یخسازی اولین دستگاه های یخساز صنعتی که یخ قالبی بزرگ تولید می کردند ساخته شدند.یخساز های قالبی برای مدت زیادی تنها گزینه ای بودند که برای استفاده کنندگان یخ وجود داشتند ولی به چندین دلیل پاسخگوی نیاز های تمامی اقشار صنعت نبودند.که به مواردی از آن ها در زیر اشاره می کنیم.

1-یخ قالبی در قالب های بزرگ بود و برای استفاده حتما باید خرد میشد که رعایت مسائل بهداشتی در این شرایط بسیار سخت و دست و پا گیر می شود.

2-نوع تولید یخ قالبی به شکلی است که آب در قالب های یخساز در ارتباط مستقیم با گرد و غبار و آلودگیست و نتیجتا اصلا بهداشتی نیست.

3-یخ قالبی به هیچ وجه بلوری نمی شود و دلیل آن کلریست که به آب می زنند تا مسمومیت ایجاد نکند

4-کارخانه های یخسازی قالبی بسیار بزرگ هستند و ساخت آن برای هر مجموعه ایی که نیاز به یخ دارد اصلا قابل توجیه نیست.

موارد بالا دلایلی بود که موجب شد دانشمندان و صنعت کاران بار دیگر دست به کار شوند و تنوع دستگاه های یخساز را افزایش دهند.امروزه شاهد هستیم که دستگاه های یخساز صنعتی در اندازه ها و ظرفیت های مختلف و همچنین با اشکال متنوعی از یخ تولید می شوند .

انواع یخساز های صنعتی:

یخساز های صنعتی براساس شکل یخی که تولید می کنند به دسته بندی های زیر تقسیم می شوند.

- یخساز صنعتی حبه ایی - یخساز رستورانی

- یخساز صنعتی پولکی

- یخساز صنعتی لوله ایی

- یخساز صنعتی قالبی

یخساز صنعتی حبه ایی - رستورانی

در رستوران های صنعتی و سالن های غذا خوری بزرگ نیاز به یخ بصورت مداوم احساس می شود چه در فصل تابستان و چه در زمستان.یخساز های حبه ایی بصورت کلی باید از ظاهر مناسبی برخوردار باشند زیرا در معرض دید قرار دارند.یخساز حبه ایی بصورت اتوماتیک کار می کند و با وصل نمودن آن به آب و برق شروع به تولید یخ می نمایند . معمولا زمان اولین یخ گیری پس از استارت در یخساز های حبه ایی بین 20 تا 40 دقیقه می باشد که بسته به کیفیت دستگاه این زمان کم یا زیاد می شود.دستگاه های یخساز صنعتی باید از ورق های استنلس استیل 304 ساخته شوند زیرا در تماس مستقیم با اب هستند و خیلی زود زنگ می زنند.در رابطه با کیفیت دستگاه یخساز صنعتی بعدا به طور مفصل صحبت خواهیم نمود.

یخساز صنعتی حبه ایی بدون شک در مکان هایی مختلفی مورد استفاده است و تویدکنندگان یخساز حبه ایی نیز حتما نیاز جامعه را کشف کرده و در این زمینه دست به طراحی انواع یخساز صنعتی حبه ایی نموده اند و بدین صورت ما نیز از غافله عقب نمانده و در راه کشور عزیزمان ایران اقدام به طراحی و تولید انواع یخساز صنعتی حبه ایی کردیم.

یخساز صنعتی تولیدی این شرکت در ظرفیت های مختلفی می باشد که عبارتند از:

1 . یخساز صنعتی 50 کیلویی

یخساز صنعتی 100 کیلویی

یخساز صنعتی 150 کیلویی

یخساز صنعتی 200 کیلویی

یخساز صنعتی 300 کیلویی

یخساز صنعتی 400 کیلویی

یخساز صنعتی 500 کیلویی

لازم به ذکر است در صورت نیاز به ظرفیت سفارشی با کارشناسان مربوطه با شماره 02144374283 تماس حاصل فرمایید و ضمن استعلام قیمت یخساز صنعتی حبه ایی از اطلاعات آنها در این زمینه بهره برده و قدام به خرید یخساز صنعتی حبه ایی نمایید.

شایان ذکر است شاید نتوانید ظرفیت یخساز صنعتی حبه ایی مورد نظر خود را براورد کنید که ما به شما یک راه حل ساده با توجه به آزمون و خطا می گوییم.

بدین صورت که در طول یک روز میزان آب مصرفی یخساز صنعتی حبه ایی را سنجیده و به همین راحتی ظرفیت را به دست می آورید.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *