خمیر پیچ مخصوص غذا و شیرینی

 

خمير پيچ مخصوص غذا و شيريني

 

مواد لازم:

آب گرم2پيمانه

پودر شير خشک کم چربي3/2 پيمانه

مخمر 2 قاشق غذا خوري

شکر4/1 پيمانه

نمک 2 قاشق چاي خوري

کره 2/1 پيمانه

تخم مرغ 1 عدد

ارد4 و 2/1 پيمانه الي 5 پيمانه

نکته:مي شود از دو پيمانه شير کم چرب استفاده کرد. و هم چنين آرد ممکن است به 5 و نيم پيمانه هم برسد. به نوع آرد ربط دارد.

دستور تهيه:

آب گرم را با شير خشک مخلوط کنيد تا حل بشود. من از دو ليوان شير کم چرب استفاده کردم. پودر مخمر را با شکر ، نمک ، تخم مرغ ، کره ، شير و دو پيمانه آرد ، توي همزن ريخته و با کمترين دور همزن هم بزنيد تا مخلوط بشود. بعد دو دقيقه با سرعت متوسط هم بزنيد. سپس دو پيمانه آرد ديگر اضافه کرده و با دور آرام هم بزنيد. بعد از مخلوط شدن، دوباره با دور متوسط، دو دقيقه هم بزنيد. در اخر نصف پيمانه آرد باقي مانده را اضافه کنيد و هم بزنيد.اگر همزن قوي نداريد بعد از دو پيمانه ي اول آرد، بقيه مراحل را با دست ورز بدهيد. و حتما از سر خمير زن استفاده کنيد. سپس يک کاسه بزرگ را با يک قاشق روغن مايع چرب کنيد و خمير را چهار چونه بگيريد و سطح چانه هاي خمير را هم کمي چرب کنيد. روي کاسه سلفون يا پلاستيک بکشيد. و در جاي گرم قرار دهيد. مثلا مي توانيد روي آن را با حوله بپوشانيد و کنار شوفاژ بگذاريد تا حجمش دو برابر بشود. سپس روي سطحي که از قبل آرد پاشيده ايد خمير را باز کنيد.

و به هر شکلي خواستيد استفاده کنيد. اين خمير بعد از پخت بسيار نرم است و در دهان آب مي شود. طعم مطبوعي دارد. و مي توانيد با آن غذا و يا شيريني تهيه کنيد. همچنين مي توانيد مقدار شکر را کمتر کنيد ولي حذف نکنيد زيرا در کيفيت خمير تاثير مي گذارد.

 

خمير پيچ مرحله قبل از پخت

 

خمير پيچ با مواد کره و مربا

 

خمير پيچ با ترکيب سبزيجات و مرغ

 

خمير پيچ برش خورذه

 

خمير پيچ برش خورده با مواد کره و مربا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *